Indkøbspose Du har 0 varer i din pose.
0

Fri fragt på ALLE varer

Velkommen til Pudeland.dk!

Tempur

16 vare(r)

pr. side

Hvad er Tempur?


Det trykaflastende TEMPUR Materiale er ganske enkelt et teknologisk gennembrud indenfor soveteknologi og vil ændre din måde at sove på. Det revolutionerende materiale, kernen af alle TEMPUR Produkter, begynder med NASA’s udvikling af et materiale der skal mindske g-kraftens påvirkning i rumfartøjer ved lift-off.

TEMPUR’s forskere fandt ud af det enorme potientale for det trykaflastende materiale, og udviklede på et år et revolutionerende produkt, der kunne bruges til sovekomfort.

 

TEMPUR er et viskoelastisk, temperaturfølsomt materiale med åbne celler, der former sig efter kroppen. Almindelig polyretanmateriale har uregelmæssige cellestørrelser, som ganske enkelt bliver trykket sammen under vægtbelastning. TEMPUR har milliarder af åbne celler, som flytter sig omkring kroppens kruver, så der gives fuldkommen støtte, hvor der er behov for det, men uden modtryk. Når kroppen løftes fra TEMPUR Materialet, vender det tilbage til sin oprindelige form.


UNIK FORMEL

TEMPUR Materialet fremstilles udelukkende på vores egen produktionsanlæg efter vores egen formel, som kun kendes af enkelte personer. Fremstillingsprocessen anvendes udelukkende i TEMPUR Produkter. TEMPUR er stolte over at kunne levere miljøvenlige produkter. Betrækkene overholder Ökotex 100-standarden og madrasmaterialet er godkendt som miljøvenligt at LGA, et uafhængigt tysk institut.

TEMPUR Materialet er blødt, hvor du ønsker det, og fast hvor du behøver det.


FORMER SIG OG GIVER DIG STØTTE

Det enestående TEMPUR Materiale har startet en søvnrevolution, som har bevist, at en madras hverken behøver være blød eller hård, men sagtens kan være begge dele. TEMPUR Madrasser tilpasser sig til din krop og fjerner fuldstændig trykpunkter, som giver ubehag og mindsker derved din krops behov for at vende og dreje sig for at finde en behagelig sovestilling.


SAMMENLIGNING AF TRYKFORDELING

Trykfordeling er en procces hvor hele kroppens flade bliver absorberet og støttet.

Trykfordeling på dine led og rygsøjle, mindsker ubehag og hjælper dig til at få en dyb og afslappende søvn.

Trykfordeling er en vigtig del af behandling mod søvnløshed forårsaget af ryg problemer, fibromyalgi, ledgigt og uro i benene.

Forskellen mellem en TEMPUR Madras og en springmadras er videnskabeligt dokumenteret og kan demonstreres med hjælp af et elektronisk målesystem. Vi har sammenlignet de to madrassers trykaflastende egenskaber ved at forbinde et elektrisk tæppe med tryksensorer til en PC.

De to illustrationer viser, hvad der sker, når en person med en vægt på 90 kg ligger på ryggen på en TEMPUR Madras sammenlignet med, hvad der sker, når han ligger på en springmadras af høj kvalitet. Målingerne viser, at TEMPUR Madrassen yder langt den bedste trykfordeling for kroppen.